Custom sports jersey and apparel manufacturer

Custom sports jersey and apparel manufacturer

Custom sports jersey and apparel manufacturer from Finland

Tekstiilien valmistus

Enemmän kuin tekstiilipaino, olemme kustomoitujen tekstiilien valmistaja. Sinulle tämä tarkoittaa, että valmistamme tekstiilinne tarpeidenne mukaan alusta loppuun toiveidenne mukaisesti. Konkreettisesti tämä tarkoittaa sitä, että kun esimerkiksi t-paita, huppari tai jääkiekkojoukkueen kustomoitu pelipaita valmistetaan, niin ensin se suunnitellaan toiveidenne mukaisesti, tämän jälkeen se leikataan kankaasta suunitellun mukaisesti, painetaan ja omellaan yhteen. Kustomoiduissa tekstiileissä pystytte vaikuttamaan aivan kaikkeen: kankaiden valinnasta, värien valintaan. Meiltä löytyy näihin myös valmiita malleja prosessia helpottamaan ja nopeuttamaan, ja suunnittelupalvelumme sisältyy aina hintaan, joten kaikkea ei tarvitse tietää tai osata päättää – Olemme koko prosessin ajan apunasi.

Tutustu alta myös erikoispainotekniikoihin.

Aina kaikkea ei tarvitse ja kannata tehdä alusta loppuun itse. Pienemmissä ja nopeissa tarpeissa auttaa valmiit tuotteet jotka painamme Helsingin Konalassa sijaitsevassa tekstiilipainossamme 1-5 arkipäivässä. Valmiilla tuotteilla tarkoitamme esim Russelin, Fruit of the loomin, B&C yms -tyyppisiä valmistekstiilejä. Autamme sinua valitsemaan sopivan valmistekstiilin joka sopii tarpeeseenne laadun sekä hinnan puolelsta.

Tekstiilien valmistus

Pähkinänkuoressa

Jokainen tekstiili leikataan kankaasta  ja ommellaan muotoonsa kaavan mukaisesti.

Kaava on  tekstiilinvalmistuksessa ohjenuotit, minkä kokoinen esimerkiksi paidasta tulee, mistä ommellaan ja miten, ja lopulta se tekstiilinpalanen näyttää paidalta.

Jokaista kustomoitavaakaan tekstiiliä ei kannata lähteä rakentamaan täysin tyhjästä. Olemme helpottaneet prosessia valmiilla kaavoillamme sekä olemme valinneet valmiiksi käytettäviä materiaaleja. Tämä helpottaa ja nopeuttaa 99% tarpeista. Palvelemme myös sitä jäljelle jäävää yhtä prosenttia – mikäli sinulla on tarkka tarve, että t-paitasi tai hupparisi on oltava tästä tietystä kankaasta tms, niin autamme mielellämme.

Tutustu alta suosituimpiin kustomoituihin tuotteisiimme sekä niiden kokotaulukoihin ja käyttämiimme materiaaleihin

Omien ensimmäisten kustomoitujen tekstiilien

Suunnittelu

Mistä liikkeelle? Miten suunnittelen uuden kustomoidun tekstiilin yritykselleni?

Yleensä prosessi lähtee tarpeesta. Suosituimpia kustomoituja tekstiilejämme ovat: T-paidat, hupparit, jääkiekopelipaidat, tupsupipot, lapaset, huivit yms.

Kun tiedät mitä tarvitset, esimerkiksi kustomoidun hupparin yrityksellenne, seuraavaksi valitsemme värin. Valmiiden kaavojen ja valittujen hyväksi havaittujen materiaalien ansiosta sinun ei tarvitse miettiä tekstiilin valmistuksen tylsää puolta. Värin tai värien valinnan jälkeen valitsette tai valitsemme yhdessä painotekniikan (erikois painotekniikoihin voit tutustua alempaa tällä sivulla). Tämän jälkeen mietimme mitä painamme sekä kuinka monta kappalletta.

Tutustu alta vielä prosessin etenemiseen.

Prosessi

Kun tilaat yrityksellenne tai joukkueellenne tekstiilejä, niin prosessi etenee seuraavasti:

Kartoitamme tarpeenne. Minkälaiset painetut tekstiilit tarvitsette. Kuinka monta kappaletta tarvitsette. Mitä haluatte painaa tekstiileihin. Mitä materiaaleja käytetään. Haluatteko jotakin erikoistekniikoita. Tehdäänkö tekstiilinne kustomina vai käytetäänkö valmistekstiilejä.

Suunnittelupalvelumme sisältyy aina hintaan. Autamme sinua kaikissa tilauksenne vaiheissa. Saat aina suuntaa antavan vedoksen miltä tuotteesi tulee näyttämään.

Joskus vedoksien jälkeen halutaan vielä tehdä pieniä viilauksia, tässä kohtaa se on vielä mahdollista.

Suunnitelman ja vedoksen jälkeen kuittaatte kaiken näyttävän hyvältä.

Kun kaikki näyttää hyvältä ja oikealta, niin aloitamme valmistusprosessin valitulla menetelmällä

Kun tuotteet ovat valmistettu, ne lähetetään ilmoittamanne osoitteeseen tai voitte vaihtoehtoisesti tulla noutamaan ne varastoltamme veloituksetta.

Erikoistekniikat

Kustomoituja tekstiilejä painattaessa voidaan näyttävyyttä listätä erikoispainotekniikoilla. Esittelemme alla joitakin erikoispainotekniikoita.

Tekstiilipaino

Tekstiilipainolla tarkoitetaan valmistuotteiden (esim Fruit of the loom, Russel, B&C, Karren tuotteet) merkkaamista. Valitsemme kanssanne tarpeeseenne sopivat tuotteet ja painamme niihin Helsingin Konalassa sijaitsevassa tekstiilipainossamme haluamanne tekstit ja tai grafiikat.

Valmistuotteet

Valmistuotteet, karren, d&C

OTA YHTEYTTÄ