Custom sports jersey and apparel manufacturer

Custom sports jersey and apparel manufacturer

Kustomoidut pelipaidat, seura-asut sekä fanituotteet

JÄÄKIEKKOJOUKKUEILLE

Jos jostain, niin jääkiekkojoukkueiden pelipaidoista Karren tunnetaan.

Olemme valmistaneet pelipaitoja yli 30-vuotta.

Tarjoamme jääkiekkojoukkueille koosta tai sarjatasosta riippumatta kaikki tarvittavat tekstiilit, oli sitten kyse kustomoiduista pelipaidoista, fanituotteista tai seuratuotteista.

Jääkiekkojoukkueiden

PELIPAIDAT

Jääkiekkojoukkueille on tarjolla useita erilaisia pelipaitoja. Voit valita erilaisen kauluksen, tai materiaalin jota käytetään, esim kierrätysmateriaalit. Uuden pelipaitanne valintaa ei kannata tehdä liian vaikeaksi, autamme sinua valitsemaan sopivan mallin ja materiaalin tulevaan uuteen pelipaitaanne. Suosituin pelipaitamme on ehdottomasti pelipaita jota kutsumme “Subli semipro”. Subli semipro pelipaidassamme on NHL-tyylinen kaulus sekä verkot kainaloissa.  Subli semipro paitaamme saa sublimaatiotekniikan ansiosta painettua kaikki haluamanne grafiikat, logot sekä sponsorit. Pelipaitaan voi painaa pelaajan nimen suoraan, nimilapun voi myös ommella paitaan tai voidaan käyttä velcro tarranimilappuja.

Lue alta lisää jääkiekko pelipaidoistamme

Jääkiekkojoukkueiden

PELISUKAT

Tarjoamme jääkiekkojoukkueellenne kahta eri pelisukkavaihtoehtoa:

Perinteinen ns. putkilo -mallinen sukka
sekä Pro sukka

Molemmat sukat valmistetaan teille kustomoituna, joten voitte vaikuttaa niiden väreihin ja mahdollisiin sponsorilogoihin. Pro pelisukkamme on ehdottomasti yksi suosituimmista sukista. Siinä on velcro kiinnitys sekä se on erittäin joustava.

Lue alta lisää pelisukistamme

Jääkiekkojoukkueiden

Harjoituspaidat

Karren harjoituspaidat ovat täysiverisiä pelipaitoja. Kustomoidun pelipaidan ja harjoituspaidan ero on se, että kustomoidut pelipaidat valmistetaan teille tilauksestanne. Harjoituspaidat olemme taasen tehneet jo ennakkoon varastoomme. Monet harrastejoukkueet käyttävät harjoituspaitojamme virallisina pelipaitoja. Harjoituspaitoomme voidaan painaa lähes mitä vain, esimerkiksi seuranne logo, pelaajan nimi ja numero sekä mahdollisten sponsoreiden logot. Harjoituspaidat toimivat täydellisesti myös pelipaitoina, nimestään huolimatta. Harjoituspaidat saatte myös nopealla toimitusjalla käyttöönne.

Lue alta lisää harkkapaidoistamme

Jääkiekkojoukkueiden

Seura-asut

Yhtenäinen ilme tuo yhteenkuuluvuuden tunteen. Tarjoamme jääkiekkojoukkueellenne tai seurallenne seura-asut tarpeenne mukaan, oli sitten kyse t-paidoista tai huppareista logollanne tai teknisemmistä treenaamiseen sopivimmista asuista.

Olemme luoneet Karren seura-asu tuoteperheen palvelemeen erityisesti urheilijan tarpeita. Karren seura-asut kattavat toppa-asut, tuulipuvut, kolleget sekä oheistuotteet (reput, liipikset, pukupussit, toilet laukun). Karrenin seura-asuihin usein painetaan seuran logo sekä pelaajan numero. Omien seura-asujemme lisäksi teemme monelle seuralle tpaitoja logolla, huppareita logolla sekä esimerkiksi teknisiä paitoja logolla. Kerro millainen tarve teillä on, niin ehdotamme teille ratkaisua siihen

Lue alta lisää Karren seura-asuista

Jääkiekkojoukkueiden

Fanituotteet

Jääkiekkojoukkueenne fanituotemyynti on hyvä tapa kerryttää seuran tai joukkueen kassaa. Autamme sinua valitsemaan sopivat fanituotteet sesongin ja budjettinne mukaan. Suosittuja fanituotteita ovat hupparit, t-paidat, tupsupipot, lippikset, baseballtakit, lapaset, sukat, fanihuivit fanipaidat yms.

Lue alta lisää fanituotteista

Jääkiekkojoukkueiden

Seurakauppa

Karren seurakaupan avulla seuranne saa hoidettua seramyynnin sekä fanituotemyynnin vaivattomasti. Päätetään yhdessä mitä seurakaupassa myydään jonka jälkeen me hoidamme kaiken seura ja taifanikauppaanne liittyvän. Lisäämme tuotteet kauppaanne, hoidamme tilaukset, asiakaspalvelun sekä mahdolliset palautukset. Tilitämme teille sovitun mukaisen provision sovitun mukaisella aikataululla. Parasta on, että seurakauppa ei sido teiltä rahaa (pl. kustomoitavat tilaustuotteet)

Lue alta lisää Seurakaupasta

OTA YHTEYTTÄ