Custom sports jersey and apparel manufacturer

Custom sports jersey and apparel manufacturer

Usein kysytyt kysymykset, eli

UKK

Bulkkituote tai valmistuote tarkoittaa tuotetta joka on jo jonkun brändin valmistama tekstiili, esimerkiksi tunnettuja valmistuote valmistajia on Fruit of the loom, B&C, Russel yms.

Valmistuotteet löytyvät 99,9% suoraan jo Suomen varastosta, jonka vuoksi valmistuotteet ovat hyviä vaihtoehtoja kun tarve on pieni ja tai tarve tuotteelle on pikainen.

Valmistuotteet voidaan merkata, eli painaa tai brodeerata haluamallanne tavalla.

Suurin osa Suomessa myytävistä painetuista yritys, seura tai mainostekstiileistä on näitä valmistuotteita, jotka on jälkeenpäin painettu yrityksen tai seuran haluamalla tavalla.

Valmistuotteita on satoja erilaisia kymmeniltä eri valmistajilta.

Sinun ei tarvitse tietää tai tuntea valmistuotevalmistajia. Usein riittää kun tiedät tarpeenne ja budjetin, niin etsimme tarpeeseenne sopivat tuotteet.

Valmistuotteen ja kustomoidun tuotteen ero on se, että valmistuotteet ovat jo jonkun brändin (esim. Fruit of the loom, B&C, Russel) valmistama tuote joita meiltä löytyy Suomen varastoista.

Kustomoitu tuote tehdään teitä varten. Kustomoidussa tekstiilissä on mm. omat niskalappune ja se näyttää juuri siltä miltä haluatte. Valmistuotteet näyttävät siltä miltä sen brändin suunnittelijat ovat halunneet tuotteen näyttävän.

Valmistuotteet ovat hyviä vaihtoehtoja nopeisiin ja tai satunnaisiin tarpeisiin, niitä saa vaikka yhden kerrallaan. Kustomoiduissa tuotteissa toimitus kestää hieman pidempää (n.4-5vkoa). Usein hinnassa ei ole suuria eroja, ja valmistuotteiden brändistä riippuen, joskus jopa kustomoidut tuotteet saattavat olla hieman edullisempia kuin valmistuotteet (vähemmän välikäsiä).

Minimitilausmäärät riippuvat tuotteesta. Esimerkiksi valmistuotteita pystymme tekemään jopa yhden kappaleen erissä, usein kuitenkin kustannus syistä kannattaa tilata vähintään 10 kappaletta kerralla.

Kustomoiduissa tekstiileissä lähtökohtaisesti minimitilausmäärät ovat 50 tai 100kpl / tuote. Tämä tarkoittaa sitä että jos tilaat esimerkiksi hupareita, tpaitoja ja takkeja, niin jokaista näitä pitää tilata se 50kpl. Tämän 50kappaleen tilauksen sisällä voi toki olla eri kokoja. Esim jos tilaat huppareita, voi tilaus olla esimerkiksi 10kpl S-kokoja, 20kpl L-kokoja ja 20kpl XL-kokoja.

OTA YHTEYTTÄ